Yritykselle

Räätälöity osaajavalmennus tarpeisiisi

Rakennamme LearnIT-ohjelman vahvasti yrityksen ja osaajan osaamistarpeisiin. Yrityskohtaisesti räätälöidyllä valmennusohjelmalla herätämme henkiin osaajien potentiaalin ja motivaation. Rekrytoi yritykseesi IT-osaaja valmennuksestamme! Valmennuksen toteutuksesta ja ohjauksesta vastaavat ohjelmistotalo BearIT Oy:n omat asiantuntijat, joilla on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta sekä viimeisin tieto käytetyimmistä teknologioista ja menetelmistä. 

7 syytä rekrytoida LearnIT:n avulla

Yrityksesi on mukana koulutusohjelmassa aina hakijoiden valinnasta alkaen. Yrityksesi tarpeisiin räätälöity koulutuspolku varmistaa työnhakijan osaamisen kehittämisen täsmällisesti tarpeisiinne, ja koulutuksen aikana tehtävät harjoitukset sekä työssäoppimisjakso tutustuttavat yrityksen ja hakijan toisiinsa. Työnhakija on siis rekrytointivaiheessa jo yrityksellesi tuttu ja hän on perehtynyt niin toimintatapoihin, työkaluihin kuin organisaatioon.

Valmennusten kustannukset ja niihin vaadittavat ajalliset resurssit ovat yrityksellesi normaaliin rekrytointiin verrattuna pienemmät, sillä me huolehdimme valmennusten markkinoinnista, sopivien hakijoiden löytymisestä ja esivalinnasta – yrityksesi on puolestaan vahvasti mukana lopullisten valintojen tekemisessä.

Koulutus räätälöidään yrityksesi tarpeisiin ja täydennämme hakijan osaamisen tarpeitasi vastaavalle tasolle. Projektiharjoitukset ja työssäoppimisjakso valmentavat hakijaa täsmällisesti juuri yrityksesi tarvitsemiin tehtäviin.

Tärkeässä roolissa koulutuksen aikana on yritykseltäsi tuleva kehitysprojekti, jonka parissa hakija pääsee kehittämään tarvittavaa osaamista sekä tutustumaan yritykseesi. Projektiharjoitukset perehdyttävät hakijaa koko koulutuksen ajan pikkuhiljaa yrityksesi kulttuuriin, toimintatapoihin ja työkaluihin.

Koulutuksesta vastaa ohjelmistotalo BearIT Oy, joka tuntee hyvin IT-alan, sen tämänhetkiset tarpeet sekä työtehtävät. Valmentajina ja mentoreina toimivat BearIT:n omat asiantuntijat. Koulutusohjelmassa yhdistyvät BearIT:n vahva osaaminen valmennuksesta sekä asiantuntijoiden osaaminen ja kokemus koulutuksen aihepiireistä.

Sen lisäksi että saat valmennuksesta yritykseesi uutta osaamista, vahvistat yrityksesi työnantajamielikuvaa tukemalla alan kestävää kasvua. Uusien työpaikkojen tarjoaminen valmennuksen kautta on vastuullinen ja yhteiskunnallisesti merkittävä teko, jolla pystyt vaikuttamaan alan kehitykseen ja tulevaisuuteen.

Perehdytys yrityksesi kulttuuriin ja toimintatapoihin alkaa jo koulutuksen alkuvaiheessa ja syvenee työssäoppimisjakson aikana. Useamman kuukauden kestävän koulutuksen aikana uusi työntekijä on päässyt perehtymään niin yrityksesi organisaatioon, toimintatapoihin, työvälineisiin kuin työtehtäviin. Työllistymisen kynnyksellä uusi työntekijä on siis tullut jo tutuksi koulutusohjelman kautta ja perehtyminen on huomattavan pitkällä verrattuna täysin ulkopuolisen työntekijän rekrytointiin.

Ohjelmissamme ovat mukana mm. seuraavat yritykset:

yhteistyötä yli

0

yrityksen kanssa

valmentajina

BearIT:n omat osaajat

järjestetty vuodesta

0

Oli positiivinen yllätys huomata, että työssäoppimisjakson alkaessa BearIT oli jo perehdyttänyt koulutettavat projektityöhön ja käyttämiimme välineisiin. Saimme ohjelmasta aika lailla valmista kauraa.
Mika Rahkolin/Visma Consulting Oy
Yritykselle LearnIT-ohjelma on melko riskitön tapa rekrytoida uusia työntekijöitä. LearnIT-ohjelma on hyvä osoitus siitä, kuinka ohjelmistoalalla työskennelleitä pystytään muuntokouluttamaan uusimpien teknologioiden osaajiksi.
Juha Autio ja Jyrki Oksanen/AtoZ Oy