LearnIT herätti sisäisen opiskelijan

LearnIT herätti sisäisen opiskelijan

Jarkko Hakala haki LearnIT-ohjelmaan, sillä arveli sen olevan järkevä reitti it-alan tehtäviin. Nyt Jarkko on aloittanut uudessa työpaikassa, ja hän toteaa LearnIT:n antaneen hyvän sysäyksen kohti uutta.

– LearnIT-ohjelma on ollut minulle eteenpäin vievä kokemus, ja opiskelu ohjelmassa on ollut jämptiä ja kohdistunut oikeasti tolkulliseen tekemiseen.

Jarkko toteaa ohjelman simuloineen hyvin itseohjautuvaa ja projektimaista työskentelyä, ja muulta ryhmältä hän kokee saaneensa myös vertaistukea opiskeluun. Omaa oppimista vahvisti myös tiedon jakaminen muille.

– Ohjelma on antanut konkretiaa itseohjautuvaan työskentelyyn, ja opiskeluun olen saanut todella paljon tukea myös muulta ryhmältä, ihan jo hyödyllisten lähteidenkin valinnassa. Oma tiimini toimi muutenkin, sillä jokainen löysi oman roolinsa melko pian ja työskentelymme muistutti melko paljon todellista projektitilannetta. Pääsin jakamaan ideoita ja näkemyksiä muiden kanssa aina kun koin, että voin jollakin tavalla olla hyödyksi muille.

Jarkko toteaa ohjelman antavan valmiuksia tämänhetkisten teknologioiden kanssa työskentelyyn ja myöntää, että tulevaisuutta on mahdotonta ennakoida.

– LearnIT-ohjelma on antanut ennen kaikkea luottamusta itseeni ja päivitystä siihen, mitä asioita juuri tällä hetkellä kannattaisi opetella ja osata. Toki tämä ala kehittyy todella nopeaa vauhtia, enkä välttämättä ole luottavainen sen suhteen, että osaisin ennustaa, mikä framework seuraavaksi on pinnalla.

LearnIT-ohjelma on herättänyt Jarkossa uudestaan rutiinin uuden opetteluun. Hän toteaa ohjelman ylipäätään osoittaneen, että tietynlainen itsensä uudelleen käynnistäminen on mahdollista.

– Ohjelman aikana olen löytänyt uudestaan opiskelijan itsestäni. Jo vuosikausia on ollut selvää, että tämä ala on jatkuvaa opiskelua, mutta omin avuin en päässyt enää siihen meininkiin takaisin kiinni. LearnIT-ohjelmassa parasta on ollut sisältöjen konkreettisuus, ja lisäksi olosuhteet, tilat ja koulutuksen vetäjät, olivat kohdillaan.

LearnIT-ohjelma antoi itseluottamusta – “Moni asia olisi jäänyt opettelematta ilman tätä”

 

AtoZ sai LearnIT-ohjelmasta muuntokoulutettuja osaajia: “Koulutettavat ovat alusta asti kuin omia työntekijöitä”

 

LearnIT-ohjelmasta suuntaa osaamisen kehittämiseen – “Yllätyin ohjelman räätälöitävyydestä”

 

LearnIT-ohjelmassa mukana ollut Visma Consulting Oy: “Saimme valmiimpia tekijöitä kuin mitä odotimme”