Hakijalle

Alkavat koulutukset

LearnIT – Modernit ohjelmistokehityksen teknologiat, Tampere

Yksilöity valmennuspolku työpaikkaan

LearnIT on sinulle suunniteltu henkilökohtainen kasvupolku: yksilöimme valmennuksen sisällöt sinun osaamisesi ja taitojesi mukaan, tuleviin työtehtäviisi peilaten.

Ansaitse paikkasi haluttuna osaajana. Halu kehittyä ja oppia uusia teknologioita on tehokkain keino työllistyä pysyvästi.

Valmennuksesta ja ohjauksesta vastaavat ohjelmistotalo BearIT Oy:n omat asiantuntijat, joilla on vuosien ja jopa vuosikymmenten kokemus alalta sekä viimeisin tieto käytetyimmistä teknologioista ja menetelmistä. 

Löydä itsellesi työpaikka IT-alalta LearnIT-valmennuksessa!

7 syytä hakea LearnIT:n työhön tähtäävään valmennukseen

Räätälöimme koulutuksen aina mukana olevien rekrytoivien yritysten tarpeisiin ja yritykset ovat tiiviisti mukana koko koulutusjakson ajan aina hakijoiden valinnasta alkaen. Koulutuksessa pääset kehittämään osaamistasi yrityksiltä tulevien projektien kautta ja jo koulutuksen alkaessa pääset tutustumaan pikkuhiljaa yritykseen, jossa suoritat työssäoppimisjakson. Tavoitteena on, että koulutuksen päättyessä työllistyt työssäoppimispaikkaasi.

Osana koulutusta päivität työnhakutaitosi tähän päivään. Työnhakuvalmennus kulkee tiiviinä osana läpi koulutuksen ja valmentaja sparraa sinua työnhakuun liittyen koko koulutuksen ajan.

Koulutuksen alussa teet ammatillisen osaamiskartoituksen, jota täydennetään haastattelussa sekä keskusteluissa valmentajan kanssa. Ammatillisen osaamisen lisäksi kartoitamme myös informaalia osaamista sekä taitoja, jotka on opittu ehkä muualla kuin työssä tai koulussa. Kartoituksen avulla osaamisesi tulee selkeästi näkyväksi ja sanoitetuksi sekä henkilökohtaisen koulutuspolun rakentamista että työnhakua varten.

Räätälöimme koulutuksen rekrytoivan yrityksen tarpeista lähtien ja rakennamme koulutuspolkusi niin, että olemassa oleva osaamisesi kehittyy parhaalla mahdollisella tavalla vastaamaan rekrytoivan yrityksen tarpeita. Koulutuksessa hyödynnetään monipuolisesti erilaisia oppimistapoja ja rekrytoivilta yrityksiltä tuleva harjoitusprojekti auttaa sinua kehittymään juuri oikeaan suuntaan.

Valmennus toteutetaan aidossa työympäristössä ohjelmistotalo BearIT:n omissa tiloissa ja BearIT:n asiantuntijoiden tuella. Työskentely tapahtuu pienemmissä tiimeissä, ja pääset jakamaan oppimaasi sekä tiimisi että muun valmennusryhmän kanssa ja saat näin jatkuvaa vertaistukea oppimiseen.

Valmennusjakson aikana kehittymistä seurataan säännöllisesti sekä tiimeittäin että yksilötasolla palautekeskusteluissa sekä palautekyselyin. Saat henkilökohtaista palautetta edistymisestäsi ja mahdollisuuden vaikuttaa ohjelman kehittämiseen – jo valmennuksen aikana.

Valmennusjakson aikana käytettävät sähköiset työkalut ja alustat ovat käytössäsi 12 kuukauden ajan valmennuksen alusta lähtien, joten voit jatkaa osaamisesi kehittämistä itsenäisesti vielä valmennuksen päätyttyäkin.

Mahdollisia yksilöllisiä uraprofiileja ovat esimerkiksi ohjelmistokonsultti, web-ohjelmistosuunnittelija, fullstack-kehittäjä, integraatio-, DevOps- tai BI/analytiikka-asiantuntija sekä testausasiantuntija.

Ohjelmissamme ovat mukana mm. seuraavat yritykset:

yksilo

osallistujista

työllistynyt

0

osallistujien

yleisarvosana

4,4

kehittää

yksilöllistä

osaamista

LearnIT-ohjelmassa parasta on ollut sisältöjen konkreettisuus, ja lisäksi olosuhteet, tilat ja koulutuksen vetäjät, olivat kohdillaan.
Jarkko Hakala
LearnIT-ohjelmassa pääsi hyvin jyvälle siitä, mitä tällä alalla tällä hetkellä tapahtuu. Ja kun on puitteet ja aikaa syventyä opiskeluun, oppimista alkaa tapahtua. Se johtaa hyviin tuloksiin.
Timo Selin, Samu Hynynen ja Otto Koivisto